Inainte de a face salata trebuie sa pregatesti putin iaurtul, pentru ca la noi nu se gaseste iaurt gros. Eu folosesc iaurt Cedra, din lapte de oaie si bivolita. Pe o strecuratoare pune tifon indoit in 4. Pune iaurtul in strecuratoare si lasa-l la scurs, in frigider, cateva ore (il poti lasa peste noapte).
Curata castravetii de coaja si rade-i pe razatoarea mare. Presara 1/2 lingurita sare si amesteca. Lasa 10 minute, pentru ca sa-si lase zeama.
Stoarce castravetii bine in pumn si amesteca-i bine cu usturoi, sare si iaurt. Lasa la frigider cam o ora, pentru ca usturoiul sa-si lase aroma.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii