saramura de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
saramura de peste

Ingrediente

  • -peste
  • -3 catei usturoi
  • -1 ceapa mare
  • -2 ardei
  • -3 rosii
  • -5 ardei iuti(daca va place mai picant puteti pune mai multi)
  • -1 craca cimbru (nu foarte mare)
  • -1 conserva rusii in bulion( sau rosii maruntite)
  • -sare
  • -piper
  • -4 boabe ienibahar
  • -1 lingurita coriandru boabe

Mod de preparare

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa fript bine se ia de pe gratar intr-o craticioarea si se acopera cu un capac. se spala rosiile, ardeiul, ardeiul iute,ceapa( se taie pe jumate) si se coc pe grata. intr-o oala se pune apa(depinde de cantitatea de peste) si se pune la fiert. rosiile se curata de coaja si se taie felii, se pun in oala cu apa lafel se procedeaza si cu ardeiul,ceapa ardeiul iute. se pune la fiert si craca de cimbru, boabele de ienibahar si coriandru. usturoiul se curata, se taie marunt si se pune la fiert, se adauga si rosiile in bulion(rosiile se dau prin razatoare). dupa ce au fiert dine se pune si pestele, sarea si piperul. se lasa la fiert circa 5 min. se serveste calda si se poate presara s putin patrunjel tocat marunt pentru un plus de gust. pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise