;se pune mai intai cuptorul la incalzit la 210 grade.; se unge tava cu uleiul ,`punem pestele ,usturoiul tocat marunt deasupra , bagam la cuptor 20 minute si coboram la 180de grade,.: ;intre timp decojim rosiile ,le tocam marunt,si amestecam cu patrunjelul foarte bine tocat adaugam piper , sare si oregano si amestecam.cand a trecut timpul de 20 minute adaugam compozitia peste somon si mai lasam inca 5 minute .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii