Se spala bine pestele,fara ai curata solzii,se taie pe burta,si in2-a eventual,pt a avea loc pe grill.
Se incinge gratarul,se unge pestele cu un fir de ulei,se aseaza pe gratar la copt.
Cand incepe sa se albeasca pestele se condimenteaza cu sare,piper,se intoarce cu atentie pe cea dea 2-a parte,se termina coacerea.
Se condimenteaza cu lamaie stoarsa ,cu coaja de lamaie si cu rosiile coapte si ele pe gratar.
Se poate face o emulsie dina..-sare,piper,ulei si zeama de lamaie,care se toana peste pestele cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii