Pregatim pasta pt perisoare: intrun vas, amestecam carnea cu oul, piper, sare, marar(optional) si patrunjel verde taiat marunt, faina si grisul, omogenizam bine, dam deoparte.
Separat intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa verde taiata marunt, calim putin, adaugam boia si imediat 1 cana apa, lasam sa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele formate din amestecul pregatit pt perisoare si frunza de dafin. Fierbem la foc potrivit cam 25 minute, potrivim de sare, piper si dregem cu 1 lingura de faina amestecata cu bulion(intrun castronas preparam o pasta din faina si putin bulion sa fie de consistenta unei smantani) pe care o adaugam in cratitul cu perisoare, lasam sa se ingroase putin, stingem focul si presaram verdeata tocata.
Se serveste cu paste fainoase. Eu am folosit taitei scurti, fierti conform indicatiilor de pe ambalaj. E un fel de mancare hranitor, care se prepara repede.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii