Bagati in robotul de bucatarie la taiat bine patrunjelul, sucul de lamiie,uleiul, sare si piper.
Cu ceva de masurat, masurati cantitatea din robot. La o masura de patrunjel adaugati 2 masuri de iaurt.
Gustati si adaugati lamiie, sare sau piper daca mai doriti dupa gustul dumneavoastra.(Sareaza si pipereaza un pic mai mult pt ca este o cantitate marisoara)
Serviti sosul cu peste sau cu alte gratare dupa pofta inimii.
Este delicios.
Sunt curioasa daca-l incerca-ti, parerea dumneavoastra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii