autor:

mediensis

» » Sosuri

Sos pizza

Autor: mediensis (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mediensis (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2011

Ingrediente
500g rosii decojite,, 50ml ulei masline,, oregano,, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un blender se pun toate ingredientele de mai sus se toaca 2-3 minute, se foloseste pentru ungerea blatului de pizza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos pentru pizza

Sos pentru pizza

Se caleste ceapa in putin ulei/ unt. Se adauga rosiile date pe razatoare, urmate de ardei. Lasati

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Pizza cu sos de rosii

Pizza cu sos de rosii

Prepararea aluatului: Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte

16 voturi    10 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g rosii decojite,
  • 50ml ulei masline,
  • oregano,
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de mediensis
Aluat pentru pizza

Aluat pentru pizza

Intr-un bol mai mare se pune faina, uleiul, oul, sarea si praful de copt, apa se incalzeste putin

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele

Chiftele

Carnea se taie cubulete, se curata si se taie ceapa, franzela se pune la inmuiat intr-un bol cu apa.

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

0 voturi    0 comentarii
4h
Sosuri
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Carnita de taur in sosulet.