Castravetele se spala, se curata de coaja,dar si de samburi si se taie cubulete mici. Punem putina sare si lasam sa lase zeama, dupa care ii punem la scurs intr-i strecuratoare mica.
Mararul il tocam marunt.
Intr-un castron punem iaurtul, castravetii, mararul, uleiul si zeama de la lamaie. Radem si usturoiul si amestecam totul, potrivim de sare si dam la frigider pt cel putin o ora inainte de a fi servit.
Merge perfect alaturi de cartofi/orez sau salate, este usoara si gustoasa.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii