Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin ulei (sa nu se lipseasca intre ele).
Se pun la calit legumele taiate marunt. Cand sau calit adaugam baconul (eu l am cumparat taiat)mai lasam cc 5 min si adaugam sare piper dupa gust. Daca baconul e sarat punem cu grija,il lasam si pe el sa se caleasca Iar ultima oara punem bulionul si putin de patrunjel tocat marunt. Prajeala asa zisa eu o adaug imediat peste spaghete!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii