Spaghete cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu legume

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cepe tocate marunt
  • 1 farfurie plina cu varza taiata fideluta
  • 1 farfurie de ardei capia verzi si rosii taiati julien
  • 1 telina taiata bastonase
  • 1 morcov taiat bastonase
  • 1 farfurie de varza taiata fin
  • branza de oaie
  • parmezan
  • busuioc
  • cimbru
  • sos de soia
  • curry
  • boia
  • oregano
  • ulei de masline
  • pasta concentrata de tomate sau rosii

Mod de preparare

Am oparit vreo 1/2 kg de rosii, le-am decojit dupa care le-am pasat. Calim usturoiul zdrobit dupa care adaugam rosiile, busuioc, patrunjel, cimbru, 1 lgt curry, 1 lgt boia si la sfarsit pasta de tomate. Lasam sa scada si potrivim de sare. Pastele se pun in apa clocotita cu putina sare dar fara ulei. Lasam cateva minute sa fiarba al dente. Le strecuram, le stropim cu ulei si apa rece dupa care le amestecam putin, astfel nu se vor lipi intre ele.Calim ceapa dupa care morcovul, telina si la urma varza, legumele trebuie bine calite dar sa ramana al dente. Punem niste sos de soia. Adaugam bulionul peste legume impreuna cu pastele. Amestecam usor pe foc astfel incat sa nu rupem pastele. Inchidem focul si adaugam branza cat sunt inca calde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise