Sosul din carne de pui se face astfel:
Se curata legumele, se spala si se dau prin robotul de bucatarie.
Intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga legumele tocate, peste care punem carnea de pui si ea data prin robotul de bucatarie; amestecam bine toate, apoi le dam la foc mic peste care punem niste sare, piper,ierburi si o cana de apa; lasam pe foc pana scade apa si e fiarta carnea.Cand este gata adaugam sucul de rosii si dupa gust sare.
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.:)
Se pun spaghetele intr-o farfurie peste care adaugam sosul sau se poate amesteca, fiecare dupa preferinta!:)
Pofta Buna!!!:)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii