Frigem cotletii pe gratar pana se rumenesc. Intre timp fierbem spaghetele conform instructiunilor, clatim si le punem la scurs. Cand cotletii sau mai racit putin, taiem fasii impreuna cu usturoii si ardelul iute, le punem intr-o cratita cu uleiul de masline putin incins si amestecam timp de 2-3 min. Adaugam dafinul si rosiile taiate in patru, mai lasam 1-2 minute sa se patrunda dupa care punem boia, oregano, piper, sare si cca 200ml apa fiarta. Lasam sa fiarba cca 5minute dupa care adaugam spaghetele fierte. Amestecam totul bine, mai lasam 2-3 minute pe foc, verificam daca mai trebuie sare si e gata sa le servim fierbinti alaturi de o salata verde. Aceasta reteta am probat-o in Portugalia si de atunci o fac din cand in cand cu placere. Va urez pofta buna si sa nu uitati ca merge si un pahar de vin alb demisec, rece!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii