autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Spanac

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg spanac proaspat, 1 ceasca apa, 1 legatura ceapa verde, 40 g unt, 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde, 1 ceasca smantana, 1 lingura faina, 1 ou, frunze de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se paseaza.
Ceapa se caleste foarte putin in unt, se adauga spanacul, usturoiul tocat maruntel,smantana, galbenusu de ou si faina batute laolalta.Daca este nevoie, se dilueaza cu apa in care a fiert spanacul. Se serveste cu ochiuri si mamaliguta fierbinte (se pot adauga felii de carnat sau de costita prajite)La sfarsit se adauga patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult spanacul,eu il introduc la cuptor pentru a se gratina putin...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceasca apa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 40 g unt
  • 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • frunze de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Retete

din Retete vegetariene

Legume la cuptor Legume la cuptor

Fierbem broccoli. Taiem ceapa felii, dovlecelul il taiem in bucati mai mari si rosiile le lasam intregi sau le puteti taia in 2. Dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de mamaliga Spanac pe pat de mamaliga

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ratatouille