Am pus jumatate de kg de spanac congelat in 3 linguri de apa cu sare. El mai lasa apa cand se dezgheata. Am lasat 15 minute sa fiarba. Separat, in tigaie am pus o ceapa taiata la calit in ulei. Dupa ce s-a prajit, am adaugat bulionul si 2 linguri de apa. Am lasat sa fiarba cateva minute pana s-a inmuiat ceapa de tot. Am condimentat cu: cantitati foarte mici de rozmarin, chimen, oregano, sare, piper negru, praf de usturoi si condiment pentru gratar.
Apoi fie pui in farfurie separat spanacul si sosul, fie le amesteci direct in craticioara si papi asa. e delicios.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii