Se face rapid un aluat uniform din faina,zahar,coaja de portocala rasa,galbenusuri si unt.Se inveleste in folie si se lasa la rece cca.60min.
Se incalzeste cuptorul la 200C.Se intinde aluatul la o grosime de 0,3mm. si se stanteaza stelutele.La jumatate din ele de decupeaza un cerc mic in mijloc.Se suprapun stelutele peste cele intregi si se aseaza pe o tava unsa sau tapetata cu hartie cerata.
Se umplu stelutele cu cate o jumatate de lingurita gem de caise si se introduc la cuptor.Se coc in jur de 12-15min.Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar praf.
Se pot folosi si alte forme,depinde de imaginatia fiecaruia(inimioare,flori etc)
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii