autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supă de chimen

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2010

Ingrediente
zarzavat obişnuit pentru supă, 1 lingură chimen, 1 lingură făină, 5 linguri ulei, crutoane, sare, pătrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert zarzavatul împreună cu chimenul. Când zarzavaturile sunt fierte, se prăjeşte făina în ulei, se stinge cu 2 ceşti de supă strecurată şi se adaugă în oala cu supă. Se pune sare după gust şi se adaugă crutoanele şi verdeaţa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de chimen

Supa de chimen

Asta e o supa racoritoare,specific ardeleneasca cred. O facea mama cand eram mica si-mi placea grozav,aroma

7 voturi    5 comentarii
20 min
Supe de legume
Supa crema de porumb cu chimen

Supa crema de porumb cu chimen

Incingeti uleiul la foc mediu spre mare intr-o cratita mare si adanca. Adaugati porumbul, apoi

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • zarzavat obişnuit pentru supă
  • 1 lingură chimen
  • 1 lingură făină
  • 5 linguri ulei
  • crutoane
  • sare
  • pătrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa