autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supă de chimen

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2010

Ingrediente
zarzavat obişnuit pentru supă, 1 lingură chimen, 1 lingură făină, 5 linguri ulei, crutoane, sare, pătrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert zarzavatul împreună cu chimenul. Când zarzavaturile sunt fierte, se prăjeşte făina în ulei, se stinge cu 2 ceşti de supă strecurată şi se adaugă în oala cu supă. Se pune sare după gust şi se adaugă crutoanele şi verdeaţa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de chimen cu crutoane (de post)

Supa de chimen cu crutoane (de post)

Pregatim 2 l de ceai de chimen pe care il strecuram de seminte. Intr-o oala de 2,5 l punem la incins

32 voturi    19 comentarii
30 min
Retete de post
Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov

Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov

Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert, acoperit de apa cu un praf de sare, lingurita

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • zarzavat obişnuit pentru supă
  • 1 lingură chimen
  • 1 lingură făină
  • 5 linguri ulei
  • crutoane
  • sare
  • pătrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
supa de dovleac