se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie. Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute, dupa care se toarna incet in oala cu supa. Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii