autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de carne

Supa alba de pui

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2011

Ingrediente
4 bucati piept de pui dezosat fara piele, 2 morcovi, radacina patrunjel, 1 dovlecel, 300 gr conopida, 4 catei de usturoi pisat, 1/2 telina radacina, 100-200 g smantana, 2 oua, marar, frunze de morcov (optional), sare, piper, concentrat de legume sau gaina.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie. Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute, dupa care se toarna incet in oala cu supa. Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa alba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati. Am pus afumatura la fiert

9 voturi    8 comentarii
1h
Supe de carne
Supa din copanele de pui cu galusti.

Supa din copanele de pui cu galusti.

Mod de preparare. Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • 2 morcovi
  • radacina patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 300 gr conopida
  • 4 catei de usturoi pisat
  • 1/2 telina radacina
  • 100-200 g smantana
  • 2 oua
  • marar
  • frunze de morcov (optional)
  • sare
  • piper
  • concentrat de legume sau gaina.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de pui cu tarhon si crutoane