autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de carne

Supa alba de pui

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2011

Ingrediente
4 bucati piept de pui dezosat fara piele, 2 morcovi, radacina patrunjel, 1 dovlecel, 300 gr conopida, 4 catei de usturoi pisat, 1/2 telina radacina, 100-200 g smantana, 2 oua, marar, frunze de morcov (optional), sare, piper, concentrat de legume sau gaina.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie. Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute, dupa care se toarna incet in oala cu supa. Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa alba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
SUPA DE PUI

SUPA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

24 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de galuste cu piept de pasare

Supa de galuste cu piept de pasare

Pentru ca supa sa iese gustoasa va trebui sa folosim carne de pui cu os, pentru a da supei consistenta

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • 2 morcovi
  • radacina patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 300 gr conopida
  • 4 catei de usturoi pisat
  • 1/2 telina radacina
  • 100-200 g smantana
  • 2 oua
  • marar
  • frunze de morcov (optional)
  • sare
  • piper
  • concentrat de legume sau gaina.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu flechite