autor:

CulinaryRainbow

» » Supe de carne

Supa crema de branza

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2015

Ingrediente
800 ml zeamă de oase, 200 ml bere, doi cartofi potriviți, o rădăcină de ceapă verde, un cățel de usturoi, 200 g brânză Cheddar, 100 g cașcaval Emmentaler, 50 g brânză de vaci, câteva boabe de piper roșu și verde, un vârf de linguriță boabe de muștar, un praf de sare roz

Dificultate: Medie Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Am pus zeama la fiert. Am adăugat boabele de piper, boabele de muștar, cartofii tăiați cubulețe, ceapa și usturoiul.

În timp ce supa a fiert am pregătit brânzeturile pe care le-am ras pe răzătoarea mică.

Când legumele din supă s-au fiert, am luat oala de pe foc și cu ajutorul mixerului vertical le-am mărunțit obținând o compoziție mai groasă.



Am pus din nou oala pe foc, am adăugat berea și brânza de vaci apoi am amestecat continuu cu telul.



Când aceasta s-a omogenizat și a dat în clocot am oprit focul și am adăugat celelalte brânzeturi. Am continuat să amestec energic cu telul până când brânzeturile s-au topit iar supa a căpătat consistența aceea fină și cremoasă.



Am potrivit-o de sare și am servit-o caldă cu rondele crocante de cașcaval Emmentaler.



Poftă bună!

Pont: Când pregătiți supă limpede de pui păstrați din zeamă 500 ml sau un litru la congelator. Vă va prinde foarte bine când gătiți supe cremă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema de branza topita

Supa crema de branza topita

Intr-o cratita se prepara un rantas din unt si faina care se stinge cu supa de pui si se lasa apoi

1 vot    0 comentarii
20 min
Supe de carne
Supa de mazare cu crema de branza

Supa de mazare cu crema de branza

Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot,

1 vot    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxi Nastase , 31 august 2015

    Reteta incepe cu "Am pus zeama la fiert"... ce inseamna "zeama"? apa? zer? Ati putea fi putin mai concreti? :)

  • Fara foto

    Rita Ilieş , 17 iulie 2015

    Mulţumesc! Şi eu. Ne place foarte mult!

  • Fara foto

    Atena Pop , 15 iulie 2015

    Excelenta!O fac de multa vreme.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 800 ml zeamă de oase
  • 200 ml bere
  • doi cartofi potriviți
  • o rădăcină de ceapă verde
  • un cățel de usturoi
  • 200 g brânză Cheddar
  • 100 g cașcaval Emmentaler
  • 50 g brânză de vaci
  • câteva boabe de piper roșu și verde
  • un vârf de linguriță boabe de muștar
  • un praf de sare roz

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de pui