Se taie ceapa in bucati mari(nu prea conteaza pentru ca totul va merge la robot) si se caleste impreuna cu usturoiul 2-3 minute in uleiul incins.Se adauga cartofii taiati cuburi si brocoli,se adauga supa de legume si apa atat cat sa acopere legumele,se condimenteaza cu sare,piper,vegeta.Se lasa la fier pana cand sunt gata legumele ,se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca cca.10 min. si se pune totul la robot.Se va obtine o crema destul de groasa;se pune crema intr-o alta cratita la foc foarte mic si se adauga frisca lichida sau laptele pana se obtine consistenta dorita(eu personal n-o fac nici foarte groasa,nici foarte lichida),se adauga nucsoara(facultativ) si se mai gusta de sare(laptele sau frisca fiind dulci, probabil va mai fi nevoie de putina sare)si se ia de pe foc.
Se serveste cu crutoane cu usturoi(sau in lipsa,paine prajita cu putin unt si usturoi).
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii