Supa crema de broccoli

In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de broccoli

Ingrediente

  • 1 broccoli
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov mic
  • 3 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingura unt
  • 1 cartof
  • 1 cutie lapte condensat
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu parmezan ras

Mod de preparare

In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele de dafin, mai putin broccoli si se lasa pe foc, pana scade apa, amestecand din cand in cand.

Broccoli desfacut in buchetele mici, se fierbe 10 min in apa cu putina sare, apoi se scoate si se pune in oala cu legume; se amesteca totul, se adauga 1 l de apa si se lasa pe foc 30 min.

Se scot frunzele de dafin, apoi se rastoarna totul in robot impreuna cu lapte, jumatate din cantitatea de parmezan, sare, piper, dupa procesare se rastoarna in oala, se potriveste de gust si se serveste cu crutoane si parmezan deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise