Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba.Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful,se spala bine si se taie cuburi.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot.Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.
Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii