• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.
• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad.
• Transformam ciupercile in piure, pasandu-le in blender impreuna cu 200 ml supa.
• Restul de supa il punem la fiert, iar cand clocoteste turnam piureul de ciuperci.
• Fierbem 5-6 minute, adaugam sare, piper, zahar si oprim focul. Adaugam smantana.
• Cand servim ornam cu felii de ciuperci si verdeata tocata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii