Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga intr-un vas cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 40 minute.
Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga intr-un vas cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 40 minute.
Dupa ce totul a fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se pun legumele si fructele in robot, se paseaza bine; piureul rezultat se pune din nou in oala, se adauga laptele de cocos si apa de la fiert pentru o consistenta dorita, se pune oala pe foc, se lasa cateva clocote, se potriveste de gust, se opreste focul si se serveste ornata cu seminte de dovleac sau crutoane cine doreste.
Aceasta supa este reteta mea personala, am facut-o anul acesta si o voi face mereu pentru ca este foarte sanatoasa si are un gust senzational, dulce acrisor de la fructe, putin picant de la ghimbir si aroma de lamaita.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii