Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga intr-un vas cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 40 minute.
Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga intr-un vas cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 40 minute.
Dupa ce totul a fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se pun legumele si fructele in robot, se paseaza bine; piureul rezultat se pune din nou in oala, se adauga laptele de cocos si apa de la fiert pentru o consistenta dorita, se pune oala pe foc, se lasa cateva clocote, se potriveste de gust, se opreste focul si se serveste ornata cu seminte de dovleac sau crutoane cine doreste.
Aceasta supa este reteta mea personala, am facut-o anul acesta si o voi face mereu pentru ca este foarte sanatoasa si are un gust senzational, dulce acrisor de la fructe, putin picant de la ghimbir si aroma de lamaita.
Pofta buna!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii