Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga intr-un vas cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 40 minute.
Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga intr-un vas cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 40 minute.
Dupa ce totul a fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se pun legumele si fructele in robot, se paseaza bine; piureul rezultat se pune din nou in oala, se adauga laptele de cocos si apa de la fiert pentru o consistenta dorita, se pune oala pe foc, se lasa cateva clocote, se potriveste de gust, se opreste focul si se serveste ornata cu seminte de dovleac sau crutoane cine doreste.
Aceasta supa este reteta mea personala, am facut-o anul acesta si o voi face mereu pentru ca este foarte sanatoasa si are un gust senzational, dulce acrisor de la fructe, putin picant de la ghimbir si aroma de lamaita.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii