Curatati dovleceii si ceapa si taiati in cubulete, apoi le frigeti in ulei circa 10 minute.
Adaugati busuiocul spalat bine si mixati bine cu blenderul. Puteti folosi si busuioc uscat.
Sarati si piperati dupa gust si adaugati supa de peste si smintina si puneti pe foc pentru citeva minute, dupa care lasati sa se raceasca.
Separat curatati si fierbeti 2 minute crevetii daca sunt cruzi. De obicei se gasesc si cei gata fierti, au o culoare roz cind sunt deja fierti.
Puneti supa rece in farfurii si garnisiti cu creveti sau surimi dupa gust.
Acest fel de mincare este recomandat pentru perioada estivala, cind nu prea avem chef de mincaruri calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii