autor:

maria mihalache

» » Supe de legume

Supa crema de legume cu zdrente de ou

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014

Ingrediente
5-6 morcovi, 2 cepe, 2 cartofi, 2 ardei grasi rosii, 1 radacina mica de telina, 1 dovlecel mic, 2 linguri ulei de masline, 2 oua, unt cat o nuca, sare dupa gust, piper macinat dupa gust, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele ,se spala ,se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline.Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.

Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.

Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.

Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de naut si linte

Supa-crema de naut si linte

Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga

7 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Mai intai pregatim toate ingredientele pentru supa.Curatam morcovii si-i taiem rondele mai groase,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • unt cat o nuca
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de legume verzi