Ştevia se opăreşte în apă clocotită cu sare, se scurge bine şi se toacă mare. Într-o cratiţă se încinge uleiul şi se pun ceapa şi usturoiul tocate, apoi imediat se toarnă puţină apă (cam un pahar) şi se acoperă, lăsându-le la înăbuşit câteva minute. Se pune peste ştevia tocată şi apoi apa, se acoperă cratiţa cu un capac şi se dă focul la mic, lăsându-le să fiarbă domol cam 25 de minute. Se dă apoi cratiţa la o parte şi se mixează cu blender-ul până se obţine o cremă omogenă. Se pune din nou cratiţa pe foc, se adaugă untul şi smântâna, se condimentează cu sarea, piperul şi nucşoara şi se amestecă până se topeşte untul, cam 5 minute.
Se pune supa în boluri, se mai toarnă puţină smântână de decor şi se serveşte cu crutoane.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii