Se curata prazul si se toaca separat partea alba de cea verde.
Se curata cartoful, se spala si se taie bucatele.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca si se prajeste prazul alb. Se adauga supa, laptele si cartoful si se lasa sa fiarba cam 15 minute, amestecand din cand in cand.
Se paseaza supa, se adauga prazul verde si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se adauga apoi verdeata, smantana, se potriveste dupa gust de sare, piper si suc de lamaie.
Supa se repartizeaza in 2 boluri si se aseaza in fiecare cate o bucata de file de macrou.
Noi am servit-o calda alaturi de biscuiti cu branza de capra si piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii