Se curata prazul si se toaca separat partea alba de cea verde.
Se curata cartoful, se spala si se taie bucatele.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca si se prajeste prazul alb. Se adauga supa, laptele si cartoful si se lasa sa fiarba cam 15 minute, amestecand din cand in cand.
Se paseaza supa, se adauga prazul verde si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se adauga apoi verdeata, smantana, se potriveste dupa gust de sare, piper si suc de lamaie.
Supa se repartizeaza in 2 boluri si se aseaza in fiecare cate o bucata de file de macrou.
Noi am servit-o calda alaturi de biscuiti cu branza de capra si piper.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii