Autor:
lucia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 februarie 2011
Ingrediente
3-4 cepe, 1l supa, 4 feliute de paine, 100grcascaval ras, 50ml ulei sau doua linguri margarina, o lingura faina
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se caleste ceapa in ulei. Se adauga faina cand ceapa este moale. Se rumeneste usor, se adauga supa, mestecand mereu.Se ferbe cam 10min. Jumatate din casavalul ras se pune pe paine si se prajeste in cuptorul cu microunde(crutoane sau felii intregi), iar cealalta jumatate se presara in supa cand e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se curata cartofii,se taie cuburi,se spala si se pun la fiert intr-un litru de supa de carne.
Se
8 voturi
11 comentarii
1h
Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa.
Uleiul se incinge si ceapa
36 voturi
8 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011
O supa fina si gustoasa.