autor:

Eva Fischer

» » Supe de legume

Supa de conopida si brocoli -crema

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2007

Ingrediente
1 conopida mica, 1 tulpina brocoli, 1 ceapa, 250gr. smintina, 2 galbenusuri, sare, piper, 1lingura vegeta, un virf de cutit nucsoara,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se spala si se despart in flori conopida si brocoli, se pun la fiert cu apa pana le acopera, se adauga sarea. Cand sunt moi, se paseaza prin sita sau se zdrobesc cu mixerul baston, se repun in apa in care au fiert si se adauga smintina amestecate cu cele 2 galbenusuri. Se pipereaza, se sareaza daca mai trebuie si se adauga nucsoara. Se servesc cu crutoane si se poate presara si cu parmezan ras.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida si brocoli -crema" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema da conopida si brocoli

Supa crema da conopida si brocoli

Se curate zarzavatul si se spala,apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o

25 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de legume
SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN

SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN

Spălaţi şi curăţaţi morcovii, păstârnacul, ţelina, pătrunjelul, ardeiul. Puneţi toate

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume cu galuste de gris