Mai intai curatam toate legumele si le spalam.
Ceapa o tocam solzisori, iar restul legumelor le trecem prin robot, dar nu le maruntim prea mult.
Punem uleiul la incins si prajim in el bucatile mici de bacon, cateva minute, invartindu-le de pe o parte pe alta, apoi le scoatem cu o paleta, intr-un bol.
Adaugam ceapa in uleiul de pe foc si o lasam pana devine translucida, apoi adaugam si restul legumelor si putina apa calda.
Le amestecam de cateva ori pe foc, dupa care adaugam apa fiarta, putina sare si acoperim vasul, lasandu-l sa fiarba la foc mediu 25-30 de minute pana se patrund legumele.
Adaugam pastele fainoase si le lasam sa fiarba pana isi maresc volumul si se patrund, dupa care adaugam rosiile.
Tocam intre timp patrunjelul, amestecam galbenusul cu smantana si otetul, apoi dupa 6-7 minute de fierbere a rosiilor, adaugam putina zeama de la supa in amestecul de ou si smantana,
omogenizam si turnam amestecul in supa, amestecand bine totul.
Mai lasam vasul pe foc 2-3 minute, dupa care adaugam patrunjelul si ridicam vasul de pe foc.
Servim supa cu bacon afumat si fara paine.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii