autor:

Eileen

» » Supe de legume

Supa de pui

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Cea mai simpla supa pe care o puteti pregati, dar si una dintre cele mai gustoase. Va reface dupa oboseala, o raceala sau o depresie. Garantat:) Eu am fiert legumele si carnea pentru o salata de boeuf si zeama rezultata si ajustata a dat o supa foarte aromata si concentrata., , (10 portii):, 1 pui, 1 piept de pui, 2 pulpe rata, 1 kg morcovi, 3 teline, 5 radacini de patrunjel, 2 ceape mare, Fidea, Patrunjel, Secretul gustului/delikat, Piper, Foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 5 litri, legumele intregi si curatate si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mic acoperit si spumati. Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 3 ore sau pana va place gustul, scoateti toate din supa, adaugati 4 morcovi fierti taiati rondele si fidea. Lasati cateva minute pana se face fideaua, asezonati si luati de pe foc. Presarati patrunjel tocat.

Puteti lasa in supa carne taiata marunt si cativa cartofi daca va place.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu piept de pui

Supa cu piept de pui

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Numai buna pe frigul asta (dar fara delikat)...

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Cea mai simpla supa pe care o puteti pregati
  • dar si una dintre cele mai gustoase. Va reface dupa oboseala
  • o raceala sau o depresie. Garantat:) Eu am fiert legumele si carnea pentru o salata de boeuf si zeama rezultata si ajustata a dat o supa foarte aromata si concentrata.
  • (10 portii):
  • 1 pui
  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe rata
  • 1 kg morcovi
  • 3 teline
  • 5 radacini de patrunjel
  • 2 ceape mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper
  • Foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Catalina

Catalina (Chef de cuisine)

Numai buna pe frigul asta (dar fara delikat)...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de salata verde cu carnati afumati si taietei de casa Ciorba de salata verde cu carnati afumati si taietei de casa

Este o reteta perfecta mai ales pentru sezonul de primavara-vara, atunci când apare salata verde româneasca. Aici la noi,

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ciuperci cu crutoane Supa crema de ciuperci cu crutoane

Perfectă mai ales vara, servită atât caldă, cât și rece, supa cremă de ciuperci este o idee ideală pentru o masă

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba de urzici cu smantana