autor:

Gatiticuspor

» » Supe de carne

Supa de pui cu tarhon si crutoane

Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012

Ingrediente
- 2 pulpe de pui dezosate si fierte, - 1 ceapa, - 55 g unt, - 600 ml supa de pui, - 1 lingura tarhon tocat marunt, - 150 ml frisca lichida, - 2 felii paine toast, - 1 linguri ulei masline

Dificultate: Medie Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul.

Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri adaugati-l peste ceapa si amestecati bine.

Adaugati jumatate din supa de pui (eu am strecurat apa in care am fiert puiul in care am mai adaugat un cub de condiment de pui) si lasati sa dea in clocot. Dati focul mic si lasati sa fiarba inca 20 de minute.

Stingeti focul si lasati supa sa se racoreasca putin apoi puneti-o intr-un blender sau folosind un mixer vertical omogenizati totul. Puteti pastra cateva fasii de pui intregi pentru ornat.

Adaugati restul de supa de pui, tarhonul tocat marunt si amestecati bine.

Taiati painea in cuburi mici, stropiti cu uleiul de masline si un praf de sare apoi puneti la cuptor la 180 C / Gaz 4 pana ce devin aurii si crocante.

Amestecati cu frisca lichida inainte de a servi.

Adaugati crutoanele si gata de servit.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu tarhon si crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Versa

Versa

Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus,mie imi place extrem de

21 voturi    11 comentarii
2h
Supe de carne
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Se pune la fiert zeama de varză cu apa și cu ceapa, (nu se pune sare, numai la sfârșit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Claudia Laura , 03 octombrie 2013

    super bun

Dificultate

Medie

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 2 pulpe de pui dezosate si fierte
  • - 1 ceapa
  • - 55 g unt
  • - 600 ml supa de pui
  • - 1 lingura tarhon tocat marunt
  • - 150 ml frisca lichida
  • - 2 felii paine toast
  • - 1 linguri ulei masline

Raporteaza reteta

Retete
de Gatiticuspor
Mille - Feuille

Mille - Feuille

CREME PATISSIERE: Puneti zaharul vanilat, ouale si faina intr-un castron peste care adaugati

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

3 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu galuste de orez