Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri.
Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in apa rece, alaturi de ceapa, morcov, ardei , pastarnac, deoarece fierb relativ la fel.
Cand a fiert carnea, se face un amestec din pasta de tomate si iaurt (nu-mi place culoarea alba la supa), il dizolv in putina apa cu sare si piper si adaug compozitia in oala.
O mai las sa fiarba 10 minute, dupa care sparg 3 oua intregi (mesenilor mei nu le plac ouale decat asa) si le adaug in ciorba, precum si boabele de strugure.
Se lasa sa mai fiarba alte 10 minute, dupa care o oprim.
Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta calda si branza (asa o preferam noi).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii