autor:

mamisinoita

» » Borsuri si Ciorbe

Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Autor: mamisinoita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mamisinoita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
Eu folosesc de obicei sira, aripile inferioare si gaturile de pui, o ceapa medie, 1 morcov +ardei+pastarnac, 3 linguri pasta de tomate, 2 linguri de smantana, 2 ciorchini de stugure verde ( adica necopt, se gaseste in piata la oamenii de la tara), sare si piper, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri.

Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in apa rece, alaturi de ceapa, morcov, ardei , pastarnac, deoarece fierb relativ la fel.

Cand a fiert carnea, se face un amestec din pasta de tomate si iaurt (nu-mi place culoarea alba la supa), il dizolv in putina apa cu sare si piper si adaug compozitia in oala.

O mai las sa fiarba 10 minute, dupa care sparg 3 oua intregi (mesenilor mei nu le plac ouale decat asa) si le adaug in ciorba, precum si boabele de strugure.

Se lasa sa mai fiarba alte 10 minute, dupa care o oprim.

Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta calda si branza (asa o preferam noi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul

84 voturi    21 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba

Ciorba "usoara " de pui

Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care

30 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 28 iunie 2010

    E interesant, nu am acrit niciodata cu struguri verzi.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte buna acrita cu strugure. Si eu acresc asa cand se fac strugurii. La mine nu s-au facut inca de acrit.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Foarte gustoasa! Eu acresc cu zeama de corcoduse.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Eu folosesc de obicei sira
  • aripile inferioare si gaturile de pui
  • o ceapa medie
  • 1 morcov +ardei+pastarnac
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de smantana
  • 2 ciorchini de stugure verde ( adica necopt
  • se gaseste in piata la oamenii de la tara)
  • sare si piper
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de mamisinoita
Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste

6 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

E interesant, nu am acrit niciodata cu struguri verzi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Tarator