autor:

kok miori

» » Supe de legume

Supa de rosii rece - Gazpacho

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Ingrediente
Pentru 4portii, , 5 rosii carnoase, , 1castravete cu coaja, , 1ardei rosu, , 5 catei de usturoi, , 2 linguri otet balsamic, , 1/4 pahar de ulei de masline, , 1 pahar de apa rece, , sare,piper la gust, , , , Pentru crutoane, , 4 felii de paine alba fara coaja, , 2 linguri ulei de masline, , sare la gust, , , , Pentru servire, , 3 oua tari, , 2 linguri ceeapa verde taiata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate legumele sint macinate si este o compozitie omogena. Strecuram cu o sita deasa ca supa sa fie clara si o lasam la frigider ptr citeva ore.Este mai gustoasa dupa citeva ore si mai concetrata.

Cit supa se raceste pregatim crutoane.

Taiem feliile de piine fara coaja in cuburi le stropim cu ulei de masline si sare si le dam pe o tava la cuptor incalzit dinainte la 170 de grade ptr 5 minute pina se auresc.

Ouale tari se despart albusele de galbenuse si fiecare se rade aparte.

Se umplu pahare cu supa se da la gust cu sare si piper se presoara albus si galbenus ras se adauga ceapa verde taiata si crutoane.Este minunata ptr zilele astea toride de vara.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii rece - Gazpacho" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4portii
  • 5 rosii carnoase
  • 1castravete cu coaja
  • 1ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 1 pahar de apa rece
  • sare,piper la gust
  • Pentru crutoane
  • 4 felii de paine alba fara coaja
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare la gust
  • Pentru servire
  • 3 oua tari
  • 2 linguri ceeapa verde taiata.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Bors de primavara