Supa de rosii rece - Gazpacho

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii rece - Gazpacho

Ingrediente

  • Pentru 4portii
  • 5 rosii carnoase
  • 1castravete cu coaja
  • 1ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 1 pahar de apa rece
  • sare,piper la gust
  • Pentru crutoane
  • 4 felii de paine alba fara coaja
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare la gust
  • Pentru servire
  • 3 oua tari
  • 2 linguri ceeapa verde taiata.

Mod de preparare

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate legumele sint macinate si este o compozitie omogena. Strecuram cu o sita deasa ca supa sa fie clara si o lasam la frigider ptr citeva ore.Este mai gustoasa dupa citeva ore si mai concetrata.

Cit supa se raceste pregatim crutoane.

Taiem feliile de piine fara coaja in cuburi le stropim cu ulei de masline si sare si le dam pe o tava la cuptor incalzit dinainte la 170 de grade ptr 5 minute pina se auresc.

Ouale tari se despart albusele de galbenuse si fiecare se rade aparte.

Se umplu pahare cu supa se da la gust cu sare si piper se presoara albus si galbenus ras se adauga ceapa verde taiata si crutoane.Este minunata ptr zilele astea toride de vara.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise