Intr-o oala de 3-4 litri se pune la rumenit slanina si costita taiate fasii subtiri si inguste.Cand sunt sticloase se adauga salata spalata si taiata fasii impreuna cu ceapa data pe razatoare.Se lasa pana se inmoaie salata si se acopera cu 2,5 litri de apa.Se mai lasa la fiert la foc mic 10 minute iar cand este aproape gata se adauga usturoiul bine maruntit.Se mai lasa vreo 2-3 minute.Se ia de pe foc apoi se drege cu smantana si dupa preferinte cu putin otet aceasta supa fiind mai buna daca e putin acrisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii