Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se amestecă apoi cu 1 litru apă şi se dă în clocot. Smântâna se toarnă în supa clocotindă, puţin câte puţin, amestecând încontinuu apoi adaugam si hreanul. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se pune sfecla tocată şi se mai lasă 5 minute la fiert, apoi se potriveşte de sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote.
Se serveşte rece, cu ciapa verde si oul fiert pe deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii