1. Se alege spanacul, se spala bine si se toaca marunt. Se spala dovleceii, li se indeparteaza capetele si se taie in fasii inguste. Se spala morcovul si mazarea , iar morcovul se curata si se taie cubulete. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se spala verdeturile, se usuca si se toaca marunt.
2. Se caleste ceapa in unt, la foc mediu, pana se inmoaie. Se adauga legumele pregatite si jumatate din verdeturi si se calesc la foc mic timp de 3 minute, amestecand continuu.
3. Se presara faina si se mai prajeste un pic, amestecand continuu. Se adauga 1 l apa si cuburile-condiment si se da in clocot. Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 5 minute, pana cand se inmoaie mazarea.
4. se adauga smantana si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper, iar inainte de servire se presara deasupra verdeturile ramase.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii