Curatam legumele si le spalam.
Morcovii ii taiem rondelem cartofii si ardeiul gras cubulete iar ceapa o lasam intreaga.
Curatam usturoiul, il presam iar verdeata o tocam marunt.
Punem osul la fiert in 4 l apa cu putina sare , iar cand fierbe, indepartam spuma de deasupra.
Apoi adaugam mazarea si restul legumelor, asezonam si lasam sa fiarba.
Intre timp facem galustele dintr-un ou , 4 linguri faina si doua cu ulei. Amestecam pina obtinem o compozitie moale.
Punem la fiert apa cu sare si cand clocoteste rupem galustele cu o lingutita, scufundandu-le in apa ce fierbe. Le lasam sa fiarba 10 minute, aruncam apa de pe ele, le dam sub un jet de apa , apoi le punem in supa care este deja fiarta.
Dregem supa cu smantana si cu zeama de lamaie, iar deasupra presaram verdeata tocata.
Osul il puteti inlocui cu 2-3 cremvusti taiati rondele, exact ca in reteta originala.
Servim cu ardei iute, alaturi.
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii