autor:

Eva Fischer

» » Supe de legume

Supa rece de visine

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 aprilie 2007

Ingrediente
1kg visine, 2 oua, 250 smintina, 1/2 pahare rahar, 1lingura zahar praf, 1 lingurita scortisoara,

Dificultate: Medie Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Se spala visinele si se pun la fiert in 1/2 l. apa, impreuna cu sarea, scortisoara si 1/2 pahar zahar. Intr-un castron se amesteca smintina cu galbenusurile si se adauga treptat cate putin din supa fierbinte, ca sa nu se imbrinzeasca smintina si ouale sa nu se faca cocoloase. La jumatate de cantitate se poate adauga toata supa. Se pune supa intr-un vas Yena sau supiera
Se fierbe apa intr-un vas mare si se fiere cate o lingura din spuma. Se scot din apa cu o lingura strecuratoare si se pun deasupra supei. Supa se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de galuste

Supa de galuste

Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate

18 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de legume
Ciorba de manatarci

Ciorba de manatarci

Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Eva Fischer

    Eva Fischer (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    I n acelasi fel, ca supa de visine, se poate prepara supa rece de mere, de rebarbara sau de agrese. Toate sunt la fel de bune si racoritoare in zilele de vara. Din pacate, aici in Israel, visinele sunt foarte scumpe, deci eu prepar supa din compot din comert. E aproape tot asa de buna! Iar rebarbara si agrese, nu sunt deloc, din pacate.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1kg visine
  • 2 oua
  • 250 smintina
  • 1/2 pahare rahar
  • 1lingura zahar praf
  • 1 lingurita scortisoara

Raporteaza reteta

Eva Fischer (Chef de cuisine)

I n acelasi fel, ca supa de visine, se poate prepara supa rece de mere, de rebarbara sau de agrese. Toate sunt la fel de bune si racoritoare in zilele de vara. Din pacate, aici in Israel, visinele sunt foarte scumpe, deci eu prepar supa din compot din comert. E aproape tot asa de buna! Iar rebarbara si agrese, nu sunt deloc, din pacate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole