autor:

Eva Fischer

» » Supe de legume

Supa rece de visine

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 aprilie 2007

Ingrediente
1kg visine, 2 oua, 250 smintina, 1/2 pahare rahar, 1lingura zahar praf, 1 lingurita scortisoara,

Dificultate: Medie Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Se spala visinele si se pun la fiert in 1/2 l. apa, impreuna cu sarea, scortisoara si 1/2 pahar zahar. Intr-un castron se amesteca smintina cu galbenusurile si se adauga treptat cate putin din supa fierbinte, ca sa nu se imbrinzeasca smintina si ouale sa nu se faca cocoloase. La jumatate de cantitate se poate adauga toata supa. Se pune supa intr-un vas Yena sau supiera
Se fierbe apa intr-un vas mare si se fiere cate o lingura din spuma. Se scot din apa cu o lingura strecuratoare si se pun deasupra supei. Supa se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de morcovi cu dovleci la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de morcovi cu dovleci la slow cooker Crock-Pot

Punem in vasul ceramic supa de legume, impreuna cu restul legumelor si punem capacul. Pornim aparatul

0 voturi    0 comentarii
4h 45 min
Supe de legume
Supa frantuzeasca de ceapa

Supa frantuzeasca de ceapa

Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa. Uleiul se incinge si ceapa

36 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Eva Fischer

    Eva Fischer (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    I n acelasi fel, ca supa de visine, se poate prepara supa rece de mere, de rebarbara sau de agrese. Toate sunt la fel de bune si racoritoare in zilele de vara. Din pacate, aici in Israel, visinele sunt foarte scumpe, deci eu prepar supa din compot din comert. E aproape tot asa de buna! Iar rebarbara si agrese, nu sunt deloc, din pacate.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1kg visine
  • 2 oua
  • 250 smintina
  • 1/2 pahare rahar
  • 1lingura zahar praf
  • 1 lingurita scortisoara

Raporteaza reteta

Eva Fischer (Chef de cuisine)

I n acelasi fel, ca supa de visine, se poate prepara supa rece de mere, de rebarbara sau de agrese. Toate sunt la fel de bune si racoritoare in zilele de vara. Din pacate, aici in Israel, visinele sunt foarte scumpe, deci eu prepar supa din compot din comert. E aproape tot asa de buna! Iar rebarbara si agrese, nu sunt deloc, din pacate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă cremă de țelină