Se incalzeste uleiul de masline intr-o oala (daca nu aveti wok), se caleste in el ghimbirul taiat, usturoiul, si ardeii iuti timp de 30 de secunde.
Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se tine la foc mic timp de 10 minute, amestecandsa nu se prinda (daca gatiti in oala obisnuita). Se pun legumele in oala si sosul de soia light se fierbe totul cca 4 minute. Se serveste cu frunze de coriandru.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii