Reteta postata pe: 07 februarie 2013
Ingrediente
3/4 cana seminte de susan, 1 cana ulei de masline (poate fi inlocuit cu alt ulei vegetal - de floarea soarelui de ex)
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Semintele de susan se prajesc la cuptor si se macina marunt. Se amesteca bine cu uleiul pina rezulta o pasta omogena.
Este baza pentru halva, hummus si alte mincaruri cu specific turcesc/oriental.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tahini (pasta de susan) - baza pentru halva sau hummus" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Adriana B (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013
Cu ce se macina semintele de susan? Din cate stiu, e destul de dificil de facut in casa tahini, dar din reteta asta pare foarte simplu!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013
Delicios...