Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugandu-se treptat uleiul. Praful de copt se stinge in lapte si se incorporeaza in aluat. Treptat se adauga faina, incorporandu-se bine in aluat. Separat se bat albusurile cu sare si se adauga in aluat.
Caisele si corcodusele se spala, li se scot samburii si se taie felii (caisele) si in doua (corcodusele).
Vasul yena (de preferat o forma de pizza rotunda) se unge cu margarina sau unt. Se adauga aluat si se uniformizeaza ca si cantitate pe toata suprafata tavii. Presaram fructele pe aluat, alternand straturile - intai un strat de corcoduse (una pe exterior, alta pe interior), apoi unul de caise, s.a.m.d. Se coace la foc mediu timp de 15 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii