Faina impreuna cu zaharul, sarea si untul taiat cubulete le amestecam pana obtinem un fel de fulgi. Intr-un bol amestecam cele 2 galbenusuri cu smantana, dupa care le punem in amestecul de mai devreme.
Am amestecam bine si am turnat aluatul pe o folie alimentara. Am strans bine folia, am facut un bulgare mare de aluat si il dam la frigider pentru 30 minute cel putin. Dupa cel putin 30 minute scoatem aluatul si pe blatul de lucru presaram faina, intindem aluatul pentru a fi cat forma tavii de tarta (diametru 15cm) . Daca aveti mai multe tavi mici atunci impartiti aluatul in bile si il intindeti pentru fiecare tavita in parte.
Ciocolata rupta bucati o punem impreuna cu smantana pe foc si amestecam pana se topeste toata ciocolata. Amestecam si galbenusurile de ou si gata crema de tarta. Turnam compozitia peste aluatul aranjat in forma si dam la cuptor pentru 25-30 minute. Inainte de servire lasati la racit si presarati deasupra fulgi de migdale sau bateti frisca .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii