Fructele se spala, sa lasa la scurs, se scot samburii prunelor.
Blatul se face astfel: bati albusurile cu zaharul, un praf de sare si cateva picaturi se zeama de lamaie. Adaugi zharul vanilat, galbenusurile, uleiul, faina, apa minerala, praful de copt, coaja de lamaie.
Ungi dubletta cu unt, presari cu zahar si zahar vanilat, asezi fructele, dai pe flacara pentru 2 minute, dupa care rastorni compozitia pentru blat peste fructele usor incalzite. Acoperi tigaia, dai pe flacara pentru 4-5 minute, rastorni tarta pe un platou, presari cu zahar pudra vanilat. Tai felii dupa ce se raceste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii