Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine.
Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic si se aseaza in forma de tarta.
Se incinge un pic de ulei de masline si se caleste ceapa rosie taiata julien,cand ceapa capata culoarea sticloasa adaugam lingurita de zahar,lasam un pic sa caramelizeze,presaram un pic de lemongrass si adaugam lingura de otet balsamic,lasam sa se evapore si potrivim de sare dupa ce am adaugat uleiul de la conserva de ansoa(este delicios!) si peperoncino.
Turnam ceapa deasupra aluatului de tarta,repartizam fileele de ansoa si cateva jumatati de masline verzi(pentru un pic de culoare) si dam la cuptor,cca 20 de minute pana ce se rumeneste un pic aluatul.Lasam sa se raceasca un pic tarta apoi o scoatem din forma si o portionam.Este absolut delicioasa,cu un gust usor dulceag ,picant ,afumat,un preparat delicios ce merita incercat.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii