Tiramisu rețeta originală
Se prepara cafeaua, iar dupa ce se raceste se adauga amaretto.
Tiramisu rețeta originală nu prevede frisca, dar mie imi place foarte mult asa. Crema se face astfel: se bat spuma galbenusurile cu zaharul, apoi se pun la bainmarin pana se ingroasa. Se lasa la racit. Separat, se mixeaza frisca si se incorporeaza in mascarpone amestecat cu zaharul vanilat, iar la final se adauga si compozitia cu oua.
Se da la frigider cel putin 20 min. Montarea se face dupa bunul plac in tavi de diferite forme si se pudreaza cu cacao.
Se baga la frigider, iar cand cacaua de deasupra este inmuiata se poate servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii