Tocana de gogonele

Tocana de gogonele. Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa
Tocana de gogonele

Ingrediente

  • -3 gogonele, mari si frumoase, care trec de 1 kg.,
  • -3 rosii, mari si frumoase,care trec de 2 kg.,
  • -2 bucati vinete albe,
  • -2 gogosari,
  • -2 ardei kapia,urechi de elefant,
  • -4 morcovi,
  • -500 gr.ceapa,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura sare,
  • -200 ml.ulei.

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga morcovul tocat si celelalte legume tocate si se lasa sa se patrunda la foc potrivit.Se adauga sare,oregano si se fierbe totul la foc, mic. Cand sunt fierte,se pun in borcane, se sigileaza si se dau la cuptor, pentru circa 20 minute, apoi se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se poate servi sau se poate pune in camara, pentru iarna. Eu consum acest deliciu, in zilele de post. Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise