Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente.
Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna cu celelalte legume. Cand carnea e gata se adauga smantana si se serveste cu mamaliga si muraturi. Se serveste la el un vin rosu demisec, pe gustul oricarui mesean.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii