Reteta postata pe: 17 iulie 2008
Ingrediente
8oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 3linguri cacao, 2plicuri praf de frisca, sirop din compot, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se face un blat din oua, zahar, faina si cacao, care se coace la foc potrivit. Rece se taie in doua, insiropindu-se cu lichidul din compot de fructe (de oricare).
Se orneaza cu frisca si fructe din compot etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blat de cacao" nu uita sa-i faci un
review
Pentru Blatul de cacao
1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Unge cu unt si tapeaza cu faina o tava
30 voturi
12 comentarii
2h
Blatul: Intr-un bol mic, se bat bine ouale impreuna cu smantana si se lasa deoparte. Intr-un bol
1 vot
2 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009
Eu adaug şi întăritor de frişcă, 4 linguri de ulei şi 4 linguri apă! Încercaţi şi dv. Oricum e f. bun şi ăsta. Fiecare le face diferit! Felicitări!!!
ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008
Mie de obicei imi place tortul cu blatul alb si crema de ciocolata. Dar cred ca este bun si asa.