Blatul: se bat albusurile spuma si dupa ce s-au intarit se adauga zaharul cite putin, apoi galbenusurile cite unul, faina si cacaoa cernute si la urma uleiul. Se coace la foc mediu aproximativ 40-45 minute apoi dupa ce s-a racit se da la frigider pentru 2 ore. Se taie in trei parti.Crema: se mixeaza capsunile si se amesteca usor cu frisca si gelatina preparata dupa indicatiile de pe pachet. Se da la frigider pentru 30 minute. Siropul pregatit din zahar , apa si esenta de vanilie se fierbe 2 minute apoi se lasa sa se raceasca. Se insiropeaza cele trei discuri ale blatului, se intinde jumatate din crema pe primele doua discuri, se orneaza cu frisca si capsuni dupa dorinta si se lasa la frigider pina in momentul servirii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii